Képzés

Óráinkra BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

A Budakeszi Kutyaiskolában háromféle képzés közül választhatsz:

Engedelmes/fegyelmező képzés

A képzés alapja a jutalom (játék, jutalomfalat). Végeredménye, célja egyénenként különböző lehet. Ez lehet az alapvető szófogadás, fegyelmezettség elsajátítása, de aki kedvet érez hozzá, akár bele is kóstolhat a versenyzés világába. Mivel minden kutya ( és gazdi 🙂 ) más tempóban tanul, valamint más-más a kitűzött cél is, így az oktatás nem tanfolyamos rendszerben működik, folyamatosan mennek kezdő/kölyök, középhaladó, haladó és versenyfelkészítő csoportjaink, amelyekhez bármikor lehet csatlakozni. Így a gazdikra van bízva, hogy meddig járnak a kutyákkal, annak függvényében, hogy mit szeretnének elérni az ebekkel. Ide kattintva megnézhetitek, hogy melyik csoportban mi a “tananyag”.

Mi az, amit feltétlenül hozz az órára?

A kutyát semmiképp se felejtsd otthon 🙂 !

Ha először jössz, akkor hozd el a kutyus oltási könyvét!

Nyakörv, illetve textil vagy bőr póráz legyen nálad!

Jutalomfalatot feltétlenül hozz (érdemes kockákra vágott virslit/párizsit/sajtot), és ha délelőtti órára jöttök, akkor a reggeli maradjon ki, a reggeli adagját megkapja jutifalat formájában 🙂 !

Ha van a kutyusnak kedvenc játéka, akkor azt is hozd el!

Előzetes bejelentkezés szükséges, hogy tudjuk biztosítani az optimális csoportlétszámot.


Őrző-védő képzés

A kiképzés lényege a kutya kontrollálhatóságának, irányíthatóságának nagyfokú fejlesztése.
A képzés során a kutya és gazdája együtt tanulja meg a helyes helyzet felmérését, és az arra adható lehető legkorrektebb válaszreakciókat.
Ez a fajta képzés nagyban hozzájárul a kutya stabil idegrendszerének kialakulásában.
Előzetes bejelentkezés szükséges.

Mit hozz magaddal az órára?

Hámot

Pórázt


Agility képzés

Agility

Játékos sport, amellyel szintén remekül fejleszthető a kutya irányíthatósága. Az agilityben is jutalmazással motiváljuk az ebeket, ez lehet a kedvenc játéka, amelyet megkap a feladatsor teljesítését követően, vagy egy finom jutalomfalat. Az agility során különböző típusú és nagyságú akadályokon kell végigmennie a kutyának először pórázon, majd később póráz nélkül, gazdájának profi irányításával. A pályák szinte a végtelenségig variálhatók. Szuper kikapcsolódás azok számára is, akik csak hobbi szinten ismerkednek a sporttal. Agility képzést csak elengendő jelentkező esetén indítunk, illetve télen a kedvezőtlen talaj viszonyok miatt általában szünetel.
Előzetes bejelentkezés szükséges.

Mit hozz magaddal az órára?

Pórázt

Nyakörvet/hámot

Játékot és/vagy jutalomfalatot

Pórázt


Csapatunk

Kosztel Ildikó és Dudás Gábor
Kosztel Ildikó iskolavezető és Dudás Gábor őrző-védő segéd
Windhager Anna
Windhager Anna “rendszergazda”